Welcome

Συστασεις

Socializing

Alter Ego

Αναγνωστες

Google+ Followers

Pin Board

Αγαπω να διαβαζω


Blog-άρω από το 2007. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις σε σχετική (αν και δυσάρεστη) ανάρτησή μου, στο alter ego μου. Εκεί, δεν είχα ακόμη αποκαλύψει το όνομά μου.
(Eδώ που τα λέμε, και σε αυτό το blog, μισές δουλειές έκανα! Αν και κάποιοι, φυσικά, με ξέρουν πλέον.)

Σε κάθε blog μου, μόνο η θεματολογία διέφερε κι αυτό γιατί πάντα κάπως αλλιώς το φανταζόμουν στο ξεκίνημά του κι αλλιώς προέκυπτε στην πορείαॱ πάντα, όμως, πίσω από τις λέξεις ήμουν εγώ. Ποτέ δεν προσπάθησα να αλλάξω το ύφος μου για να μην με αναγνωρίσουν...

Σ' ένα από τα ιστολόγιά μου που αγάπησα, μα δεν έμελλε να “συμπορευτώ” μαζί του για πολύ, έγραφα −στην πρώτη ανάρτηση− μεταξύ άλλων, αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω. Είναι ό,τι ακριβώς έχω ανάγκη εδώ και καιρό, ό,τι ακριβώς με αντιπροσωπεύει αυτή τη χρονική στιγμή.
Επιπλέον, έρχεται και “κουμπώνει” με μια φράση σε σχόλιο της Διονυσίας.
(...) βρίσκω πολύ ευχάριστη τη μορφή του ιστολογίου σου, με τα πουά, τα μπαλονάκια και τα παστέλ χρώματά του: σαν κοριτσίστικη τσιλόφουσκα, ανάλαφρο και ανέμελο.
...Η οποία φράση, ήταν κι η αφορμή για να συμπληρώσω το About Me.(...) Το blogάκι το ξεκίνησα καθαρά για το κέφι μου, την πλάκα μου, το ξέσκασμά μου. Δεν σκοπεύω να βγάζω τα σώψυχά μου, δεν μου αρέσει να κάνω κοινωνούς στα προσωπικά μου, άτομα που δεν γνώριζα και δεν με γνώριζαν μέχρι χθες κι αν ποτέ υποτροπιάσω, παρακαλώ να με επαναφέρετε στην τάξη!

Έχω τις απόψεις μου για τους ανθρώπους, την κοινωνία, την πολιτική. Έχω το παρελθόν και το παρόν μου, μού εύχομαι προσωπικά να έχω αρκετό μέλλον, και οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα σοβαρά το κρατώ κι επιθυμώ να εξακολουθώ να το κρατώ έξω από 'δω.

Αφήνω τον βαρύ και βαθύ προβληματισμό, την τομή στη φιλοσοφία, την πολιτική έκφραση ή την ενημέρωση, και τα σπουδαία λόγια για άλλους bloggers που και πιο παλιές καραβάνες από 'μένα είναι στο διαδικτυακό κουρμπέτι και αρκούντως τα χειρίζονται τα εν λόγω θέματα.

Εδώ, θέλω το χρώμα που γεύτηκα και μύρισα λιγότερο απ' οποιοδήποτε άλλο. Το ροζ είναι η μικρή μου ζαβολιά −σαν παγωτό που το πιτσιρίκι αγοράζει κρυφά απ' όλους, με τα δεκάλεπτα κι εικοσάλεπτα που μαζεύει μ' αγωνία από τα ρέστα ή τα μισοξοδεμένα χαρτζιλίκια, μέχρι να συμπληρώσει το ποσό για την πολυπόθητη λιχουδιά!

Κωδικός ροζ, λοιπόν, για ό,τι σχετίζεται με τα ψιλά γράμματα της καθημερινότητάς μας. Κι όπου μας βγάλει.

Το παρόν ιστολόγιο γεννήθηκε για να παραμείνει φλου, όπως η γράφουσα.To 'μαθες;

Secret Spring Circles #2
από την
Woman in Blogs
Θέμα: Welcome!

Αναζητηση

Ισως θα ηθελες να διαβασεις

A book, a choice #1 : O Τόπος των Πιστών

Αν κάτι ενώνει τους περισσότερους από εμάς, στη δική μας blog-o-γειτονιά (δεν ξέρω για άλλες και συνεπώς, δεν ομιλώ!) είναι η αγάπη μας...

Κατηγορια μονη της

Πρωτοβουλία από την
Blogger της Διπλανής Πόρτας
κατά της Λογοκλοπής

About Copyright

© 2016 Natasha N. ♥ Living'n'Love ♥
Template design © Natasha N.
Unless otherwise stated, the copyright of the content of this blog is owned by Natasha N.
‘Fair Use’ of any third party copyrighted material which are and remain the property of their respective owners.
Living-and-love.blogspot.gr makes no claim of copyright on such material.